Servicii de arhivare electronică

Arhivarea electronică este un proces de conversie a documentelor din format fizic în format electronic în vederea accesarii rapide și eficiente a acestora, păstrând conținutul nealterat cu scopul creării unei colecții de copii digitale pentru consultare și recuperare în caz de distrugere sau degradare a originalelor.

Serviciile de arhivare electronică presupun realizarea unor serii de operațiuni complexe ce constau in: pregătirea documentelor pentru conversia acestora din format fizic în format digital, scanarea documentelor și extragerea automată sau manuală a cuvintelor cheie / metadate din documente utilizând o soluție de captură de date.

Metadatele se asociază copiilor electronice ale documentelor corespunzătoare, fiind esențiale regăsirii acestora în arhiva electronică. Prin utilizarea serviciilor de arhivare electronică aveți siguranța că informațiile sunt prelucrate și stocate în condiții de maximă siguranță, accesul la date și documente fiind securizat și controlat.

Oferim servicii end-to-end având experiența celor mai complexe proiecte de arhivare electronică, pornind de la operațiunile de pregatire a documentelor, la scanare și indexare a acestora și până la livrarea copiilor rezultate într-o aplicație dedicată de bibliotecă virtuală, garantând securitatea la toate nivelurile prin certificările internaționale de calitate și securitate.

Socializam si pe: