Zipper și ING România fac impreună un pas important pentru accelerarea digitalizării în sectorul bancar

SIstemele de automatizare a procesării documentelor din cadrul unei companii au o importanță crucială pentru eficientizarea acesteia, având drept beneficii majore degrevarea angajaților de sarcini repetitive, consumatoare de timp, eliminarea erorilor și reducerea costurilor.

Astfel, în urma examinării pachetului de avantaje oferit de soluția de arhivare electronica din portofoliul Zipper, ING România a decis să ducă organizația la nivelul următor de digitalizare în ceea ce privește procesele interne de management al documentelor alături de noi.

Parteneriatul dintre Zipper și ING România reprezintă o dovadă în plus a nivelului de profesionalism cu care dezvoltăm fiecare soluție din portofoliu.

Care au fost principalele argumente în favoarea alegerii soluției de arhivare electronica pentru ING România?

Maturitatea profesională a echipei Zipper, alături de caracteristicile tehnice ale soluției și-au spus încă o data cuvântul:

  • În toate etapele de prezentare și demonstrare a adaptabilității soluției la nevoile specifice ale companiei, suntem deschiși pentru sesiuni consultative, menite să lămurească toate aspectele legate de funcționalitatea soluției și de rolurile celor implicați în implementare.
  • Asigurăm capacitatea de procesare și stocare în format digital a peste 300.000 de documente anual.
  • Oferim două centre de date disponibile în cele mai dinamice zone de business ale României – București și Cluj-Napoca – cu toate certificările ISO pentru managementul calității, al mediului și al sănătății și al securității.

Nu în ultimul rând, prin soluția de arhivare electronică implementată de noi, facilităm furnizarea de servicii de AE, conform legii 135/2007 către toate companiile care emit documente electronice.

Procesul de transformare digitală a companiilor presupune integrarea unor soluții tehnologice moderne care necesită suport și consultanță specializată pentru funcționarea în cele mai bune condiții. Experții Zipper sunt mereu la dispoziția clienților și răspund cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor de asistență.

Socializam si pe: