Zipper recomanda: eBook-ul Registratura electronica

Registratura electronica un „must have” in sectoarele de business cu flux mare de clienti si inregistrari( intrari / iesiri ) electronice / online

Misiunea Zipper este de a optimiza si consolida fluxurile de date si documente, considerand ca automatizarea proceselor si trecerea la digitalizare sunt trenduri reale, din ce in ce mai aplicate de majoritatea companiilor. Solutia de registratura electronica sau registratura online optimizeaza operatiunile zilnice, astfel companiile care o folosesc trec printr-o transformare benefica in activitatea lor.

Zipper si-a indreptat atentia catre dezvoltarea si integrarea solutiilor software de automatizare. Acestea au ca scop eficientizarea proceselor, cresterea productivitatii personalului si obtinerea unei vederi globale asupra tuturor departamentelor si/sau a liniilor de business, sustinand astfel companiile in obiectivele lor sa faca economii semnificative de timp, de resurse umane si financiare.

In prezent, marea majoritate a informatiilor dintr-o organizatie sunt stocate in documente nestructurate, provenite din diverse surse( inregistrate fizic prin secretariat, inregistrare online / electronica, fax, mobil sau tableta, etc ). Oricare ar fi mediul in care activeaza, mediul public sau privat, companiile se confrunta cu volume mari de documente receptionate care necesita procesare. Astfel, resursele umane si timpul alocat inregistrarii si gestionarii documentelor sunt semnificative intr-o companie.

Implementarea unei solutii ce ofera capabilitati avansate de procesare automata, cu precizie si costuri mai mici precum registratura electronica, ajuta organizatiile sa faca transferul catre operatiuni digitale eficiente, competitive pe piata si nu in ultimul rand, sa-si mentina orientarea catre client la un nivel ridicat. Inregistrarea documentelor pastreaza toate informatiile necesare despre documentul care urmeaza sa fie procesat (numarul documentului si tipul, cazul, etapa etc.).

Sistemele de gestionare a documentelor folosesc scanerele pentru a face copii digitale fiecarui document. Citirea optica a caracterelor ofera o perspectiva asupra continutului fiecarei pagini. Din momentul intrarii in organizatie, versiunea digitala a documentului este stocata si arhivata pentru utilizare ulterioara.

Registratura electronica permite companiilor sa clasifice, sa valideze si sa directioneze automat datele importante din comunicarile scrise ale clientilor, cum ar fi reclamatii, solicitari, tranzactii sau confirmari diverse.

Va invitam sa descarcati brosura pentru a afla toate recomandarile Zipper referitoare la Registratura online.


Descarca eBook Registratura electronicaInformatii suplimentare:
Anton Voicu – Communication & Lead Performance Manager
Romania, Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, sector 3
T: 021 340.46.38 I M: +40749 998 656, anton.voicu@ezipper.ro I eZipper.ro

Socializam si pe: