Zipper creste performanta serviciilor prin investitii majore in tehnologie de ultima generatie

Zipper a anunţat o recentă investiţie, achiziţionarea unui echipament complet, o linie de imprimare digitală de la Canon, Océ ColorStream seria 3000 Z, achiziţia ridicându-se la peste 1.000.000 Euro. Acest echipament creşte performanţa liniei de business Zipper Direct, una din cele 5 linii de business pe care Zipper le-a dezvoltat şi înglobat într-un concept integrator 360 grade, Zipper Works.

Zipper a făcut în ultimii ani investiţii majore în echipamente de printing de mare viteză, software performant şi în sisteme de control, permiţând extinderea business-ului, implementarea de idei şi proiecte noi şi creşterea producţiei de print.

Această nouă achiziţie vine să completeze investiţiile făcute pe parcursul anilor de către Zipper în tehnologie de calitate pe partea de imprimare digitală şi performanţă industrială. Echipamentul Océ ColorStream este singurul din România cu aceste specificaţii, în Europa de S-E existând alte 2 echipamente la nivel de Grup.


“In ultimii trei ani am realizat investitii de peste 2.800.000 Euro cu scopul de a ne sustine misiunea de optimizare si consolidare fluxuri de date si documente. Ne propunem sa continuam acest trend alocand anual 4,5 % din cifra de afaceri investitiilor în tehnologie”

a declarat Doru Vîjîianu, director general al Zipper.

Océ ColorStream seria 3000 Z este o imprimantă digitală InkJet extrem de flexibilă şi versatilă pentru producţia eficientă de corespondenţă personalizată de masă, cu o viteză de imprimare de peste 300 pagini A4 pe minut. De asemenea, Océ ColorStream 3000 Z permite integrarea cu soluţii de pre şi post-procesare deja existente în platforma de producţie, pentru activităţi de tăiere, împăturire, perforare şi împlicuire.

Canon Océ ColorStream 3000 Z a fost proiectat să permită volume lunare cuprinse între 2 şi 10 milioane de imprimări color complete, combinând viteza cu fiabilitate şi asigurând astfel productivitate maximă.

Tehnologia Océ HeadSafe permite comutarea facilă şi economică între modul de imprimare monocromatic şi color. Volumul redus de pierderi de hârtie în timpul procesului de imprimare, eficienţa utilizării cernelii şi a consumului de energie, asigura sustenabilitatea economică şi ecologică.

Având în vedere specificul industriei de mailing „just in time” cu termene maxime de livrare 72 h, cu obligativitatea asigurării backup-lui de capacitate şi distribuţia corespondenţei care este concentrată în prima parte a fiecărei luni, performanţele echipamentului achiziţionat de Zipper permit creşterea capacităţii de print cu peste 150% faţă de volumele lunare procesate anterior. În cele două centre de procesare din România, la Cluj-Napoca şi Bucureşti, Zipper personalizează peste 185.000.000 pagini pe an, respectiv 15.400.000 pagini lunar.


“Suntem incantati de achizitionarea echipamentului Canon. Investitiile in tehnologie digitata ne permit abordarea tuturor proiectelor clientilor existenti si viitori, indiferent de volumul acestora, pe platforme de lucru stabile, flexibile, punand accent pe calitate si plus valoare”

a mai declarat Doru Vîjîianu.

Zipper susţine companiile oferind soluţii şi servicii de automatizare pentru procesarea corespondenţei, a arhivării fizice si arhivarii electronice, precum şi a datelor şi a documentelor.

Despre Zipper România

Zipper face parte dintr-un grup de firme cu prezenţă în 5 ţări din Sud-Estul Europei. Cu două centre de procesare în România şi unul în Moldova, la Chişinău, Zipper acoperă nevoile companiilor de a-şi optimiza şi consolida fluxurile de date şi documente, oferind soluţii şi servicii de procesare a datelor şi a documentelor recepţionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie.

Soluţiile Zipper România asigură suport solid pentru reducerea costurilor şi a timpului de procesare a fluxurilor de date şi documente prin cinci linii de business Zipper Flow, Zipper Docs, Zipper Archive, Zipper Secure şi Zipper Direct, care împreună oferă clienţilor 14 soluţii şi servicii.

Zipper activează în domeniile direct mailing, produse de securitate, procesare, precum şi management de date şi documente. În 2016, Zipper a înregistrat o cifră de afaceri de 22,55 milioane de euro, în creştere cu 17,8% faţă de anul precedent, potrivit datelor oficiale.

Descarca articol Zipper in format PDF


Pentru informatii suplimentare:
Anton Voicu – Communication & Lead Performance
Zipper: Romania, Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, sector 3
T: 021 340.46.38 I M: +40749 998 656, anton.voicu@ezipper.ro I eZipper.ro

Socializam si pe: