O solutie la cheie pentru stocarea, organizarea, vizualizarea, securizarea si arhivarea electronica a documentelor conform legilor din Romania, conceputa pe cele 3 principii de integritate, confidentialitate si disponibilitate.

Aplicatia de arhivare electronica a documentelor conform legilor din Romania permite pastrarea în format digital a documentelor generate exclusiv in format electronic sau transferate din format fizic in format electronic.

Conform legislatiei aplicabile, documentele pastrate in arhiva electronica sunt semnate in prealabil de catre proprietarul documentelor prin utilizarea unui certificat calificat de semnatura electronica emis de catre o autoritate de certificare.

Solutia dispune de mecanisme corespunzatoare care garanteaza integritatea documentelor arhivate. Integritatea este definita ca lipsa schimbarilor neintentionate aplicate continutului arhivei si este garantata de asocierea corespunzatoare a metadatelor descriptive cu documentul, verificarea numarului de copii si sincronizarea copiilor, verificarea completitudinii acordurilor de arhivare, validarea urmelor de audit pentru toate accesarile.

Solutia de arhivare electronica conform legii asigura confidenţialitatea si caracterul privat al informaţiilor stocate. Toate informaţiile stocate vor fi obtinute, păstrate şi procesate în concordanţă cu legile în vigoare, în mod special cu Regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal.(Regulamentul GDPR 679/2016)


100%

Control


100%

Durabilitate


100%

Scalabilitate


100%

Securitate


100%

Compatibilitate


 

Serviciul de arhivare electronica a documentelor conform legilor din Romania se adreseaza atat institutiilor de stat cat si companiilor din mediul privat care interactioneaza cu documente / prelucreaza documente cu caracter reglementat de legile in vigoare:

 
 
 
 

Cum functioneaza?

Va oferim o solutie la cheie pentru organizarea, vizualizarea, securizarea si arhivarea documentelor conform legii.
 
 

Cine / Ce reglementeaza arhivarea electronica a documentelor coform legilor in Romania

 

Ordinul MCSI 492 / 2009
privind normele tehnice și metodologice pentru aplicarea Legii nr. 451/2004 privind marca temporală
Ordinul MCSI 493 / 2009
privind normele tehnice și metodologice pentru aplicarea Legii nr. 135/2007 privind arhivarea documentelor în formă electronică
Ordinul MCSI 489 / 2009
privind normele metodologice de autorizare a centrelor de date
Ordinul MCSI 585 / 2011
pentru completarea Ordinului ministrului comunicaţiilor şi societăţii informaţionale nr. 489/2009 privind normele metodologice de autorizare a centrelor de date
 

De ce sa alegeti serviciile Zipper de arhivare electronica a documentelor conform legi?

Pentru ca noi garantam calitatea serviciilor şi a soluţiilor noastre prin acţiuni concrete şi ferme.
Satisfacţia clienţilor noştri constituie principiul fundamental al filozofiei noastre în afaceri.

 


Certificari

Clientii multumiti, dotarile, asigurarile si certificarile sunt o garantie a calitatii serviciilor noastre.

Autorizati MCSI pentru
administrator de arhiva electronica

Centru de date
acreditat MCSI 

Programeaza Demo Gratuit
pentru arhivare date si documente in centru de date acreditat.


Vreau Demo