Un sistem digital de registratura electronica inlocuieste activitatile manuale de sortare si distributie a documentelor catre destinatarii interni ai corespondentei primite, cu un sistem in care toate informatiile sunt inregistrate intr-un singur punct de intrare. Toate documentele sunt directionate automat catre destinatarii corecti din companie, fie persoane dedicate sau departamente. Datele sunt extrase, exportate si integrate perfect cu toate sistemele de tip CRM, ERP, etc. neexistand intarzieri, ci doar actiuni imediate.

Registratura electronica sau corespondenta digitala este o solutie integrata pentru o intreaga organizatie sau dedicata unor departamente specifice, in functie de optiunea beneficiarului. Spre exemplu procesarea cererilor de credit in domeniul bancar sau a cererilor de despagubiri pentru domeniul asigurarilor.

Registratura electronica inseamna prelucrarea automata a tuturor documentelor primite intr-o companie, indiferent de formatul original (hartie, e-mail, fax, formular web etc.) sau de tipul documentului (comanda de achizitie, reclamatie, factura furnizor, cerere etc.). Acest lucru inseamna de fapt eficientizarea procesului si permite extinderea modelului de lucru automatizat in toata compania, pe masura ce nevoile fiecarei afaceri evolueaza.

Detalii Registratura electronica – aici >>

Socializam si pe: