Serviciile bancare, in era automatizarii

Bancile de pe piata romaneasca au la dispozitie solutii inteligente de automatizare pentru optimizarea si consolidarea fluxurilor de date si documente.

Implementarea aplicatiilor Document automation si Invoice automation oferite de Zipper Romania eficientizeaza activitatea institutiilor financiar-bancare, atat la nivel intern, cat si in relatia cu clientii.

Bancile pot raspunde cerintelor legislative in continua schimbare specifice pietei financiar-bancare, gratie tehnologiei. Evaluarea permanenta a portofoliilor necesita nu numai expertiza si efortul specialistilor din cadrul bancilor, ci si solutii informatice adecvate. Zipper Romania vine in intampinarea mediului bancar cu solutii si servicii complementare care trateaza intregul flux al datelor si al documentelor receptionate, vehiculate sau expediate.

Am venit in intampinarea obiectivelor institutiilor bancare, de reevaluare a portofoliului. Intr-un timp scurt, s-a reusit crearea unei baze de date elaborate care ofera informatii detaliate si precise asupra portofoliului. S-a reusit automatizarea unor serii de documente, precum raportul de evaluare, contractul de ipoteca si anexele acestora,

a declarat Doru Vijiianu, directorul general al Zipper Romania, cu ocazia celei de-a XIX-a editii a Forumului Bancar Roman, desfasurat saptamana trecuta la Bucuresti.

Evenimentul a reunit reprezentanti de varf ai bancilor de pe piata romaneasca, oficiali ai Bancii Nationale a Romaniei si manageri din companii care activeaza cu succes in sectorul financiar-bancar.

Bancile isi pot gestiona, optimiza si consolida in mod eficient fluxurile de informatii bancare prin automatizare. Aplicatiile noastre Document automation si Invoice automation asigura automatizarea datelor si documentelor, a popririlor, a documentelor colaterale, a facturilor, contractelor de credit si a oricarui tip de contract si document.

„Eficienta automatizarii este de necontestat, se observa concret in reducerea costurilor si a timpului de procesare, dar si intr-o mare acuratete a datelor. Schimbarile se vad atat la noi, cat si la partenerii nostri, acestea avand un trend evolutiv orientat catre eficienta”, a mai declarat Doru Vijiianu, directorul general al Zipper Romania.

Solutiile informatice oferite de Zipper Romania asigura reducerea costurilor si a timpului de procesare a fluxurilor de date si documente. Pentru informatii detaliate despre caracteristicile aplicatiilor noastre inteligente, va invitam sa accesati categoria solutii Zipper

Despre Zipper Romania

UN INTREG CONECTAT LA TRADITIE, INSPIRAT DE VIZIUNE.

Zipper Romania este parte a unui grup de firme de prestigiu din Europa de Sud-Est, cu o cifra de afaceri cumulata de 700 de milioane de euro, care isi desfasoara activitatea in 5 tari: Romania, Bulgaria, Moldova, Slovacia si Ungaria.

Echipa Zipper Romania si-a asumat misiunea de a optimiza si consolida fluxuri de date si documente, dezvoltand un concept integrator 360 grade Zipper Works. Un concept autentic care inglobeaza 5 linii de business si 14 solutii si servicii, menite sa sustina misiunea in parteneriatele companiei. Pentru informatii detaliate despre companie, accesati pagina „Despre Zipper

Comunicat in format PDF – Serviciile bancare, in era automatizarii

Galerie foto:


info suplimentare:
Anton VOICU Communication & Lead Performance
Romania, Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, sector 3, t +0213404638, M +40749998656

 

Socializam si pe: