25mil.

euro cifra de afaceri in ultimul an


6

centre de productie in Europa de Sud-Est


150

ani de experienta certificati


5

tari in care activam cu succes


Organizatie

Zipper este parte a grupului de firme format din ANY Security Printing Company si TIPOHOLDING, companii de prestigiu in Europa de Sud-Est care isi desfasoara activitatea in 5 tari (Bulgaria, Moldova, Romania, Slovacia, Ungaria).
Impreuna am cultivat o experienta bogata in domeniile direct mailing si produse de securitate si am adaugat celor doua activitati de baza solutii si servicii noi de procesare si management de date si documente.
UN INTREG CONECTAT LA TRADITIE, INSPIRAT DE VIZIUNE

Traditia si experienta Zipper se datoreaza in parte si GPV Groupe, liderul european in productia si tiparul de plicuri.
In anul 2004, GPV Groupe a demarat un proiect greenfield in domeniul corespondentei integrate, contribuind la crearea GPV Mail Services.

In același an, ANY Security Printing Company a fondat TipoDirect, cu acelasi obiect de activitate.

In 2011, cele doua organizatii, GPV Mail Services si Tipo Direct, au devenit scopul unei viziuni si al unei misiuni care inspira o noua abordare, o noua filozofie in afaceri, un concept nou.
 • 1851Inceputurile noastre

  la Timisoara, capitala de provincie austriaca, se infiintează Filiala Tipografiei de Stat din Viena
 • 1997O noua divizie in portofoliu

  incepem productia si personalizarea de carduri
 • 2004Proiecte Greenfield

  ANY Security Printing Company si GPV Groupe fondeaza TipoDirect si GPV Mail Services
 • 2011Tipo Direct si GPV Mail Services

  devin scopul unei viziuni si al unei misiuni care inspira o noua abordare, o noua filozofie in afaceri, un concept nou ZIPPER

Zipper AZI

Optimizam si consolidam fluxuri de date si documente.Responsabilitate in concept si in actiune.
Progres in oameni. Inovatie in solutii.

Misiune, Viziune, Valori

Pentru a evolua trebuie sa privim inainte, sa intelegem tendintele si factorii care ne vor modela afacerea si sa actionam in acea directie.

In aceasta idee, ne-am construit planul de dezvoltare viitoare tinand cont de tendinta actuala de externalizare a serviciilor, in majoritatea companiilor. Concentrarea pe activitatile de baza inseamna, de fapt, acceptarea unui adevar: lasa profesionistii sa se ocupe de ceea stiu sa faca mai bine, pentru ca tu sa poti sa te concentrezi pe afacerea ta.

Suntem pregatiti pentru ziua de maine si pentru viitor. E un plan pe termen lung pentru afacerea noastra, care ne contureaza calea spre succes, castigatori fiind atat noi, cat si clientii nostri. Despre aceasta este vorba in misiunea, viziunea si valorile noastre.

Misiune

Optimizam si consolidam fluxuri de date si documente

Viziune

O companie profitabila, lider de piata in Romania si in Europa de Sud -Est, recunoscuta pentru profesionalism si experienta, apreciata pentru calitatea, eficienta si caracterul inovator al serviciilor de externalizare.

O companie prospera, care inspira incredere prin respectul si aprecierea fata de oameni si fata de munca lor, fata de clienti si parteneri.

O companie in care oamenii traiesc si muncesc in armonie.

Valori

Valorile noastre ne ghideaza actiunile si comportamentul atat in cadrul organizatiei, cat si in raport cu partenerii de afaceri:

RESPECT . APRECIERE . INCREDERE . ARMONIE . INOVATIE.

Echipa

INTREGUL REPREZINTA MAI MULT DECAT SUMA PARTILOR SALE

Conectati la traditie si inspirati de viziune, evoluam constant si raspundem continuu cerintelor unei piete in permanenta schimbare prin aport de energie, idei, implicare in munca, prin solutii si servicii inovatoare. Credem in potentialul intregului pe care-l formam impreuna si in rezultatele muncii noastre.

Doru Ioan VIJIIANU

Director General

+40 21 340 46 38


Adriana MATEESCU

Director Operational

+40 21 340 46 38


Judit FEKETE

Director IT

+40 21 340 46 38


Florin BOBOC

Director Vanzari

+40 21 340 46 38


Certificari

Certificatele noastre garanteaza ca oferim servicii si solutii in conformitate cu standardele internationale