De ce sa alegi Elastic Cloud Storage (ECS) de la Dell EMC?

Elastic Cloud Storage (ECS) este recunoscuta pentru performanta ridicata, scalabilitate si flexibilitate, fiind una din cele mai bune solutii de pe piata de Object Storage. Solutia ofera o flexibilitate completa a datelor in cazul defectiunilor hardware sau a degradarii mediului in care au fost stocate.

ECS este o platforma virtuala de stocare, care protejeaza continutul impotriva stergerii sau suprascrierii pentru intreaga perioada de pastrare a datelor. Cele mai multe dintre datele arhivate sunt sau au fost colectate pe suport hartie sau pe suporturi media si sunt in marea lor majoritate in format nestructurat, rerspectiv e-mail-uri, solicitari ale clientilor, imagini sau fisiere video.

In plus fata de tratarea cu succes a datelor nestructurate, semi-structurate si structurate, solutia ECS de la DELL EMC este ideala pentru stocarea datelor create de aplicatii moderne, cum sunt proiectele Hadoop sau Internet of Things (IoT), care pot stoca si accesa datele intr-un Object Store si reprezinta metodologia de stocare a viitorului pentru date si documente.

Socializam si pe: