Cum faciliteaza Object Storage gestionarea volumelor mari de documente?

O stocare de tip Object storage poate gestiona volume mai mari de date nestructurate spre deosebire de stocarea tradițională bazată pe structuri arborescente pentru că le gestionează într-o structură “plană”, diferită de cea ierarhică. Grație acestui tip de stocare, plană, Object storage este o soluție scalabilă, ce permite companiilor să își mărească volumul de documente și date stocate în funcție de necesități, fără a fi nevoite să actualizeze treptat capacitatea serverelor de stocare ca în cazul unui sistem ierarhic de foldere.

O aplicație de stocare documente, bazată pe object storage, este potrivită atunci când se păstrează un număr mare de date si de tipuri diverse, cum ar fi fișiere, imagini, videoclipuri, etc. De asemenea, poate agrega și gestiona aplicații de stocare secundare cum ar fi aplicațiile de backup și recuperare și cele de arhivare bazată pe tehnologia de tip Cloud. Aplicația de stocare de tip object storage include stocarea datelor în cloud, partajarea sigură a fișierelor și analiza datelor de mari dimensiuni.

Toate aplicațiile de stocare bazate pe object storage stochează date generale nestructurate, însă diferă în funcție de metoda de acces și de modul în care acestea sunt implementate sau interacționează cu alte aplicații existente.

Socializam si pe: