Centru de date Zipper, acreditat de MCSI ( Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale )

Proiectat sa ofere o disponibilitate de 99.98% pe an, suport si monitorizare 24/7/365, posibilitati multiple si dinamice de extindere si crestere a capacitatii prin adaugarea de noduri.

Solutia disperseaza responsabilitatile de protectie in intregul ansamblu configurat si poate sa detecteze si sa protejeze automat obiectele ce se pot afla intr-un potential risc, atunci cand discurile sau nodurile prezinta anomalii.

Gazduieste solutii de stocare tip S3, construit pe un sistem de arhitectura distribuita asigurand solutii multiple de recuperare a datelor in caz de dezastru, menite sa sporeasca si mai mult protectia datelor.

Salvarea datelor intre noduri si replicarea acestora in mai multe locatii fizice se face in mod automat pentru fiecare obiect, spre un alt nod, in alta geolocatie.


100%

Control


100%

Durabilitate


100%

Scalabilitate


100%

Securitate


100%

Compatibilitate


De ce aveti nevoie de o solutie de storage acreditata?

Întreaga platformă este instalată în rack-uri dedicate, conectate la doua linii de alimentare electrică complet redundante, securizate anti-seismic. Pentru funcţionarea în condiţii optime, se asigură monitorizarea permanentă a alimentarii cu energie electrică, control al temperaturii şi umidităţii aerului şi monitorizarea fizică a incintei.

Climatizarea camerei este asigurată de echipamente redundante dimensionate să acopere consumul maxim constructiv al centrului de date.

Rack-urile dedicate, conectate la doua linii de alimentare electrică si internet, securizate anti-seismic, monitorizare sisteme si monitorizare fizică 24/7/365, asigura tot suportul necesar pentru dezvoltarea, functionarea intr-un mediu securizat si performant prin optimizarea resurselor de administrare, infrastructura si implicit a costurilor lunare.

Centrul de Date Zipper a fost construit în concordanţă cu recomandările din standardul Asociaţiei Industriei de Telecomunicaţii pentru Centrele de Date „Telecommunications Infrastructure Standard for Data Centers", TIA - 942.

Certificari

Clientii multumiti, dotarile, asigurarile si certificarile sunt o garantie a calitatii serviciilor noastre.

Autorizati MCSI pentru
adminitrator de arhiva electronica

Centru de date
acreditat MCSI 

Programeaza Demo Gratuit
pentru arhivare date si documente in centru de date acreditat.


Vreau Demo
 
 

Cum functioneaza?

Vă oferim o soluţie la cheie pentru stocarea si/sau arhivarea datelor si documentelor intr-un mediu securizat si acreditat MCSI