Zipper, partener Internet & Mobile World @ 4 – 5 Oct 2017

Automatizarea, un raspuns la intrebarea: Cum gestionam si procesam mai eficient datele si documentele companiei noastre?

Anul acesta Zipper Romania isi anunta prezenta la I&M World 2017, cel mai amplu eveniment business dedicat solutiilor de IT & Digital. Zipper a decis sa se alature acestui eveniment in calitate de Partener, cu scopul de a aduce in prin plan eficienta automatizarii fluxurilor de date si documente, ca raspuns la provocarile actuale din domeniu.

Zipper Romania, jucator cu traditie in domeniul fluxurilor de date si documente, propune un model integrator si complet pentru gestionarea acestora din toate cele trei perspective: documente receptionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie.

Modernizarea si tranformarea digitala, managementul costurilor si al riscului, calitatea si securitatea datelor, adaptarea la lumea “mobile” si comunicarea personalizata sunt provocari actuale prezente in viata oricarei companii”

, spune Doru Vijiianu, directorul general al Zipper Romania.

In plan concret, compania a dezvoltat un concept numit strategic ”Zipper Works”, care ilustreaza modul cum solutiile si serviciile oferite servesc nevoilor partenerilor sai. Practic, sunt trei zone principale: INTO, INSIDE si OUT, fiecare desfasurandu-se printr-o succesiune de etape. Așadar, INTO consta in inregistrarea, conversia, procesarea si gestionarea intrarilor de date si documente intr-o companie, INSIDE se refera la managementul si stocarea datelor si documentelor in interiorul companiei, in timp ce OUT are in vedere comunicarea si distributia iesirilor de documente din companie.

“Am dezvoltat un concept integrator 360 grade, Zipper Works, care raspunde prin solutii si servicii obiectivelor de eficientizare ale clientilor nostri. Inovatie inseamna stare de spirit, inseamna sa vrei in permanenta sa gasesti cele mai bune si mai ingenioase idei si solutii”

, a completat Doru Vijiianu, directorul general al Zipper Romania.

De peste un deceniu in Romania, Zipper s-a concentrat pe dezvoltarea si implementarea unor noi tehnologii de lucru ce raspund nevoilor reale ale oricarei afaceri, indiferent de dimensiunea acesteia. Solutiile si serviciile de automatizare, digitalizare, utilizari mai eficiente ale resurselor sunt simple in aparenta, insa realitatea cere flexibilitate si configurabilitate, resurse umane specializate, inovatie, investitii in tehnologie si dezvoltare.

Zipper va fi prezent la evenimentul IMWorld si cu cea mai recenta achizitie din portofoliu – EnterpriseScan by OPEX. Statia de lucru CE imbina scanarea inovatoare de tip “drop feed” cu performanta unui scaner de productie, de mare capacitate.

EnterpriseScan by OPEX este un echipament unic pe piata romaneasca conceput pentru procesarea eficienta a dosarelor complexe. EnterpriseScan este solutia cu ajutorul careia se pot realiza, intr-un mod rapid si eficient, atat deschiderea plicurilor, cat si extragerea automata, sortarea si scanarea la rezolutii superioare a continutului acestora.

In cadrul IMWorld puteti participa activ la demo-uri live de automatizare si digitizare a documentelor (facturi, dosare de credit, polite de asigurari, contracte, etc). In cadrul acestor demonstratii veti descoperi beneficiile alegerii acestor tehnologii, menite sa aduca companiilor economii substantiale de resurse financiare si de timp. Printre solutiile prezente la eveniment, putem enumera:

Automatizarea facturilor
Automatizarea documentelor colaterale
Automatizare contractelor
Automatizarea transmiterii politelor de asigurari
Managementul documentelor
Registratura electronica
Digitalizarea arhivei

> Descarcati articolul in format PDF

Informatii suplimentare:
Anton Voicu – Communication & Lead Performance Manager
Romania, Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, sector 3
T: 021 340.46.38 I M: +40749 998 656, anton.voicu@ezipper.ro I eZipper.ro

Socializam si pe: