Telecom

Telecom

Furnizorii de servicii de telefonie fixa sau mobila, internet sau televiziune sunt mari generatori de documente, in special facturi, notificari si preavize. Externalizarea serviciilor de direct mailing se impune, in aceasta situatie, ca o solutie optima. In cazul in care unul dintre documente este insotit de un flyer promotional, o alternativa este transpromo, care combina intr-un singur document mesajul comercial si cel tranzactional. Oferim ambele solutii, optimizand relatiile cu clientii.

Satisfactia clientilor este esentiala in acest domeniu, timpul de raspuns scazut si reducerea erorilor fiind un obiectiv major. Cu Document automation timpul de raspuns este redus de la 3-5 minute (in procesarea manuala) la mai putin de un minut. In acelasi timp, furnizorul inregistreaza o scadere cu 50% a costurilor cu personalul serviciului de relatii clienti.

Intalnim echipamentele si serviciile de telecomunicatii in aproape orice activitate pe care o desfasuram. Din acest motiv, confortul si securitatea sunt esentiale in aceasta industrie.

Socializam si pe: