Sanatate

Sanatate

Un sistem de sanatate eficient si durabil reprezinta o preocupare esentiala pentru orice stat. Una dintre cele mai importante conditii pentru durabilitatea acestuia este, in toate cazurile, finantarea. Este o realitate faptul ca au crescut cheltuielile ca o consecinta ai imbatranirii populatiei si a cresterii consumului de medicamente. Pierderile la bugetul de stat sunt, de asemenea, amplificate si de intarzierile la plata sau de neplata contributiilor sociale de catre contribuabili.

Presiunile asupra sistemului sanitar asupra sistemului sanitar sunt multiple, iar pe langa chestiunea finantarii si a controlului asupra costurilor, mai apare si problema calitatii serviciilor medicale. Aceasta este influentata inclusiv de cantitatea si calitatea informatiilor despre pacienti. In domeniul furnizorilor de servicii medicale, informatiile despre pacienti sunt o combinatie de formulare standard si imagini. Acestea trebuie emise, gestionate si stocate in conditii de maxima securitate, iar accesul la ele trebuie sa fie controlat si rapid. Cu Zipper Archive documentele sunt prelucrate sau convertite in format digital, depozitate si/sau stocate in medii sigure.

In industria farmaceutica se genereaza, in special la nivelul marilor firme distribuitoare de medicamente un volum mare de documente contabile, facturi si avize de insotire a marfii. Cu solutia Invoice automation, aceste formulare sunt scanate, urmand ca informatia scanata sa fie colectata, extrasa, recunoscuta si validata si exportata automat catre sisteme de tip ERP, CRM, ECM, biblioteca virtuala, arhiva electronica etc.
Socializam si pe: