Intr-o economie inca fragila, industria de retail cunoaste o crestere usoara, dar constanta.
Provocarile nu lipsesc: pretul diferitelor marfuri a crescut, clientii se orienteaza din ce in ce mai mult spre magazinele online si cerceteaza piata in cautarea celor mai bune oferte cu ajutorul dispozitivelor mobile. In aceste conditii, magazinele fizice trebuie sa fie tot mai atragatoare, sa devina o adevarata destinatie, in care clientii sa isi petreaca timpul.

In acest context, retailerii trebuie sa profite de orice oportunitate, pentru a fi in avantaj fata de competitori si pentru a-si pastra clientii sau a pentru a castiga altii noi.

De exemplu, sectorul de retail se bucura de beneficiile EDI (Electronic Data Interchange) de mai bine de 30 de ani. Cu toate acestea, numeroase companii inca folosesc comenzi, facturi sau avize in format fizic. Potentialul pentru EDI este unul urias, fapt ce nu a trecut neobservat de catre managerii din retail, care il percep ca pe un element esential in dobandirea unui avantaj competitiv pentru organizatia pe care o reprezinta. ePost este o astfel de solutie: convertim facturile electronice din si in orice format, fluidizand intregul proces, atat pentru furnizor, cat si pentru beneficiar.

Facilitam primirea si trimirea de facturi prin intermediul unei platforme de conversie. Furnizorii pot trimite facturile in orice format ( fizic, PDF + SAP IDOC, EDI, XML definit individual etc),intrucat acestea vor fi convertite automat in orice format necesar, agreat de catre aplicatiile interne. Simultan cu procesul de conversie sunt verificate si campurile importante ale facturilor, valoarea TVA si sunt adaugate unele elemente impuse de lege (marca temporala, semnatura electronica).

Sustinem procesul de management al documentelor si prin implementarea unui sistem informatic ce transpune în format digital întregului fond arhivistic. Realizam servicii de legatorie si prelucrare arhivistica a documentelor, in conformitate cu legislatia in vigoare, fiind autorizati de catre Arhivele Nationale ale Romaniei.

Socializam si pe: