Gaze si produse petroliere

Gaze si produse petroliere

Toate acestea au dus la scaderea consumului de petrol. In acelasi timp, au fost descoperite zacaminte importante de petrol si de gaze de sist in numeroase regiuni din intreaga lume. Variatiile de pret pe piata petrolului nu mai sunt nici ele o noutate. In sectorul gazelor, este asteptata, in schimb, o crestere consumului cu 2,2% pe an, pana la sfarsitul lui 2019, conform Agentiei Internationale a Energiei. Suprasaturatia pietei si preturile scazute sunt adevarata provocare a industriei, dar aceasta nu inseamna ca viitorul este in intregime intunecat. Jucatorii din domeniu trebuie sa fie pregatiti si sa adopte strategii in acord cu noile realitati.

Industria si-a aratat deja abilitatea de fi inovativa si de a reduce costurile, valorificand cu succes noile tehnologii precum digitizarea sau robotica.

In aceeasi tendinta se inscrie si optiunea pentru solutii de procesare automata si de management al documentelor. Cu Zipper Flow si Zipper Docs optimizam si acceleram procesele interne ale companiilor petroliere.

Livram carduri personalizate de carburant si securizam voucherele si cupoanele pe care benzinariile le pun la dispozitia clientilor: hartie securizata cu filigran, banda holografica, holograme, grafica de siguranta etc.

Industria petroliera se confrunta in ultimii ani cu cateva provocari serioase: reglementari mai stricte in domeniu, aparitia de noi forme de energie alternativa, aparitia automobilelor cu motoare electrice, centralele nucleare.

Socializam si pe: