Marketing transpromotional inseamna transmiterea de mesaje promotionale personalizate clientilor companiilor ce emit si trimit cu frecventa ridicata documente precum facturi, extrase de cont sau informari cu privire la diverse tranzactii.

 

Ideea de marketing transpromotional s-a nascut odata cu transformarea spatiului gol din documentele tranzactionale in “unealta” de marketing extrem de eficienta din punct de vedere costuri, dar mai ales generatoare de venituri pe de o parte din vanzarile produselor catre clientii existenti, iar pe de alta parte prin faptul ca aceste spatii se pot inchiria catre alte companii. Astfel, daca o companie care emite documente cu frecventa ridicata decide ca nu vrea sa foloseasca spatiul dicponibil pentru campanii proprii de marketing, aceste spatii pot fi inchiriate si folosite in acelasi scop de catre companii colaboratore.

Marketingul transpromotional face posibila trimiterea de mesaje diferite de la client la client, in functie de profilul si stilul de viata al acestuia.

 

Detalii TransPromo – aici >>

Socializam si pe: