Guvernamental

Guvernamental

O alta provocare cu care se confrunta autoritatile consta in volumele impresionante de hartie, generate pe parcursul desfasurarii proceselor administrative. Nevoia de a dispune de o solutie usoara, rapida si eficienta de transformare a oricaror informatii in date utile si accesibile, indiferent de mediul din care provin (mobil, electronic, fizic-hartie), este evidenta.

Serviciile de arhivare electronica si fizica raspund acestor nevoi ale sectorului. De asemenea, aplicatia de Registratura permite inregistrarea tuturor documentelor vehiculate in cadrul unei institutii, provenite din diferite medii si indiferent de format.

Autoritatile publice, in special directiile de taxe si impozite, apeleaza frecvent la serviciile de direct mailing pentru expedierea instiintarilor de plata sau a deciziilor de impunere (Ziper Direct).

Pentru sectorul guvernamental, prioritare sunt atat cresterea nivelului de securitate in materie de protectie a datelor, a documentelor, combaterea contrafacerii, cat si eficientizarea costurilor.

Socializam si pe: