Financiar

Financiar

Accelerarea tranzactiilor bancare, schimbarea canalelor financiare, complexitatea produselor si a serviciilor au adus principalii jucatori din domeniu in fata unor noi provocari. Totodata, bancile inca incearca sa isi revina de pe urma recentei crize economice, concentrandu-si eforturile spre cresterea capitalului si a profitului, reducerea costurilor si recastigarea increderii clientilor. Competitia este acerba.

Bancile trebuie sa isi determine precis ariile de specializare si sa se focuseze pe acele piete, produse sau canale de distributie pe care le pot gestiona eficient, utilizand tehnologiile adecvate pentru obtinerea unui castig sustinut. In acelasi timp, trebuie sa fie receptive la schimbarile conditiilor din piata si la mediul bancar viitor si pregatite pentru pretentiile din ce in ce mai mari ale clientilor.

Mai mult ca oricand, externalizarea serviciilor se impune. Bancile au nevoie de solutii inovative, integrate si de servicii care sa le accelereze procesele de business.

Serviciile de direct mailing au fost printre primele pe care bancile ni le-au incredintat. Anual, personalizam si expediem milioane de extrase de cont, instiintari de plata si notificari. Pe langa procesarea corespondentei, oferim institutiilor bancare si solutii de management de documente si de automatizare a fluxurilor de date si documente. In departamentele contabile am implementat cu succes solutia la cheie de captura, recunoastere si validare a datelor din facturi, indiferent de formatul acestora si de mediul din care provin.

Sustinem bancile în procesul de management al documentelor si prin implementarea unui sistem informatic ce transpune în format digital întregului fond arhivistic. Realizam servicii de legatorie si prelucrare arhivistica a documentelor, in conformitate cu legislatia in vigoare, fiind autorizati de catre Arhivele Nationale ale Romaniei.

Stim cat de importanta este securitatea tranzactiilor bancare. De aceea punem la dispozitia clientilor nostri solutii de verificare automata a autenticitatii documentelor de identitate si a bancnotelor.

Sectorul financiar este unul dintre cele mai dinamice segmente, intr-o continua dezvoltare, atat din perspectiva produselor, cat si din cea a infrastructurii.

Socializam si pe: