De ce recomandăm stocarea de tip obiect în defavoarea stocării tradiționale?

Spre deosebire de stocarea tradițională, de tip Block Storage, stocarea de tip Object Storage vine în întâmpinarea utilizatorului cu avantaje ce vizează eficientizarea proceselor prin manipularea rapidă a datelor și asigurarea scalabilității nelimitate a datelor, în funcție de necesitățile fiecărei companii. Astfel procesul de stocare date și documente reușește să asigure cu succes productivitate maximă la costuri reduse.

Stocarea de tip obiect oferă mai mult control asupra colecției de date aflate într-un sistem de stocare securizat cu facilități de criptare a datelor stocate sau în proces de replicare, autentificare, autorizare și control acces, integrare cu sisteme de monitorizare și alerte, optimizare / recuperare spațiu de stocare.

Prin stocarea de tip Object Storage, departamentele IT beneficiază de reducerea costurilor aferente investițiilor în infrastructură, eliminând necesitatea achiziționării dispozitivelor hardware costisitoare, ajungând astfel să diminueze timpul de gestiune a datelor grație scalabilității și flexibilității adaptate necesităților de stocare ale fiecărei companii.

Socializam si pe: