Automatizarea facturilor inseamna solutia inteligenta de procesare a volumelor mari de facturi dintr-o companie, indiferent de forma in care acestea au fost receptionate (pe hartie, trimise pe email sau fax, etc).
Solutia de invoice automation faciliteaza inregistrarea, scanarea si preluarea datelor din facturi, interpretarea si validarea acestora cu informatiile deja existente in sistemele informatice ale companiei. Fata de un proces tipic, manual, de procesare facturi, automatizarea acestor procese aduce companiilor economii substantiale de timp de procesare si de costuri cu personalul specializat, beneficiind in acelasi timp si de o acuratete mai mare a informatiilor extrase.

Solutia de automatizarea facturilor sau a oricaror documente de tip financiar (chitante, notificari de plata, confirmari de plata, etc) elimina procesarea manuala a acestora, automatizeaza si simplifica fluxul de facturi, eficientizeaza fluxurile de lucru interne, ajuta la evaluarea corecta a fluxului de incasari si plati si la cresterea productivitatii personalului.

Detalii Invoice automation >>

Socializam si pe: