Asigurari

Asigurari

La fel ca si domeniul bancar, asigurarile pot face fata noilor provocari si in special sa raspunda asteptarilor clientilor prin automatizarea proceselor de business. Cantitatea mare si diversitatea de formulare si documente, specifice industriei, la care se adauga si numarul mare de clienti implica modalitati complexe de comunicare. Majoritatea datelor receptionate contin informatii sensibile, iar asiguratorii au nevoie de procese care sa asigure preluarea securizata a acestora si pastrarea lor in conformitate cu legile in vigoare.

Ne preocupa acest aspect si sustinem demersurile companiilor de asigurari prin verificarea automata a autenticitatii documentelor de identitate a clientilor acestora, prin securizarea si controlul accesului la documentele arhivate, prin stocarea datelor in conditii de maxima securitate.

Pentru tiparirea, personalizarea si distributia postala a scrisorilor de informare anuala, asiguratorii au la dispozitie serviciile de direct mailing din portofoliul Zipper. De asemenea, securizam hartia si adaugam elemente de securitate tiparite pe formularele specifice de asigurare (contracte si polite de asigurare, chitante etc).
Imbunatatim calitatea serviciilor oferite, optimizam si acceleram fluxurile de procesare a documentelor prin solutiile de automatizare si de management a documentelor (Zipper Flow si Zipper Docs).

Piata asigurarilor este deosebit de competitiva, cu clienti care isi schimba frecvent furnizorul de servicii. Pentru a fi mereu in top, firmele de asigurari trebuie sa fie receptive le nevoile pietei, sa mentina costurile la un nivel scazut, in paralel cu respectarea normelor in domeniu.

Socializam si pe: